De Heraut 1449 29 november 2022

De Heraut 1449 29 november 2022

Foto: Avenhorn- voormalig Veilinggebouw (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
De tijd vliegt en Sinterklaas staat alweer te trappelen om alle lieve kinderen van een cadeautje te voorzien. Als voorzorgsmaatregel hebben wij thuis de schoorsteen al geveegd want je moet er toch niet aan denken dat Piet er helemaal zwart uit komt. Dat past niet meer in deze tijd.
Hier voor u ligt alweer de één na laatste Heraut van 2022 want in week 52 verschijnen wij niet.
Het laatste nummer van dit jaar ontvangt u op 13 december 2022.
Wij hopen nog steeds op de aanmelding van een nieuw redactielid, dus klim in de pen en kom ons team in het nieuwe jaar versterken. Als je een gezellig persoon bent, verstand van taal hebt en interesse in wat er leeft reageer dan gerust en kom een avondje meedraaien.
Hoe het redactieteam zich heeft weten te kwalificeren bij de Pubquiz leest u verderop in het blad.
Veel leesplezier!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1449_29_november.pdf3.73 MB