De Heraut 1454 21 februari 2023

De Heraut 1454 21 februari 2023

Foto: Buitenplaats De Goorn (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
Heel fijn, weer een mooie Heraut vol, met verslagen maar ook met vele inschrijvingen voor diverse toernooien en mooie optredens. Lees het allemaal verderop in dit blad. Voor degenen die wel eens kopij insturen, wilt u het document wat u stuurt een unieke naam geven anders kunnen we in de war raken als alle documenten ‘kopij Heraut’ heten.
Zet de naam van uw vereniging of datum van het gebeuren in de titel, dan kunnen wij de aparte documenten goed onderscheiden.
Veel leesplezier weer.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1454_21_februari.pdf6.52 MB