De Heraut 1455 7 maart 2023

De Heraut 1455 7 maart 2023

Foto: Schuin tegenover de katholieke kerk, De Goorn. (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
Met de voorjaarsvakantie achter de rug en de lente voor de deur, krokussen en sneeuwklokjes steken al aarzelend hun kopjes boven de grond, wordt er achter het huis al weer druk naar de schapen omgekeken want waarschijnlijk zijn er al wat lammeren geboren. Nog niet gezien maar die schuilen vast nog lekker warm bij moeder in de schuur want de koude noordoostenwind is nog te fris voor de kleintjes. Er schuilen ook mensen in Koggenland voor oorlogsgeweld, natuurgeweld armoede en honger uit alle delen van de wereld. Even op adem komen in warmte en rust.
Voor de tijdelijke crisisopvang in Avenhorn is het vrijwilligerspunt West-Friesland op zoek naar enthousiaste mensen die hulp willen bieden. Een artikel over Koggenland helpt Oekraïne waarin het dorp Scharwoude een belangrijke rol speelt. Buiten hulp aan naasten belichten wij natuurlijk nog vele andere onderwerpen in dit nummer van de Heraut die ook nog boordevol informatie staat.
Veel leesplezier

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1455_7_maart.pdf5.83 MB