De Heraut 1466 22 augustus 2023

De Heraut 1466 22 augustus 2023

Foto: Bloemenzoom in weiland in De Mijzen, hoe mooi (Dick)

VAN REDACTIEZIJDE
De zomer lijkt weer een beetje teruggekeerd te zijn en de zomervakantie is alweer over de helft heen. Hopelijk heeft u van een vakantie mogen genieten of gaat u dat nog doen. Bijna staat het nieuwe seizoen van clubs en verenigingen weer op beginnen, een mooie start voor mij als nieuw redactielid. Mijn naam is Daniëlle Kappe en ik woon weer in De Goorn na een tijdelijke onderbreking. Mijn hele jeugd heb ik in Avenhorn en Berkhout doorgebracht en de afgelopen jaren heb ik ook langere tijd in De Goorn gewoond. Ook op mijn huidig adres mag u voortaan kopij inleveren.
Voor de vakantie heb ik al enkele weken mogen meelopen met de redactie en ik heb er zin in om mijn bijdrage te gaan leveren aan het mooie blad De Heraut, dat komend najaar zelfs al 60 jaar bestaat! Net als mijn mede redactieleden hoop ik op mooie inzendingen voor de komende edities en wil ik iedereen een goede start toewensen van het nieuwe verenigingsjaar.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1466_22_augustus.pdf8.72 MB