De Heraut nr.1467 5 september 2023

De Heraut nr.1467 5 september 2023

Foto: Brongas-installatie in De Grootweg ??? (Dick)

VAN REDACTIEZIJDE
De scholen zijn weer begonnen dus kijk extra uit in het verkeer en met uw snelheid. Vooral tijdens voor- en na sluitingstijd van de scholen. Wij zijn druk bezig met ons jubileumnummer, dat over 2 maanden gaat verschijnen. Over de invulling ervan laten we nog niets los maar mocht u een leuke anekdote hebben die met ons mooie blad te maken heeft dan horen wij het graag. Verder oproepen om uw stem te laten gelden bij de Rabo Clubsupport, ook wij doen hier aan mee.
Dus laat uw stem niet verloren gaan!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1467_5_september.pdf2.99 MB