De Heraut nr.1468 19 september 2023

De Heraut nr.1468 19 september 2023

Foto: September nog steeds wordt er gemaaid..

VAN REDACTIEZIJDE
De maand september voelt altijd een beetje als januari: de scholen zijn weer begonnen, het televisieseizoen
barst los en we maken weer goede voornemens, zoals blijven bewegen (ook in de wintermaanden) en wat meer stressvrij leven. Aan de ene kant is het jammer dat de zomer voorbij is, maar het is ook leuk om bijvoorbeeld weer naar het theater te gaan. Of sluit je aan bij een nieuwe club mensen om de wintermaanden lekker bezig te zijn met zingen, kaarten of neem yogalessen voor de rust en balans. Deze Heraut staat weer vol oproepen en leuke dingen, raadpleeg hiervoor ook onze agenda en evenementen planner achterin het blad.
Wij van de redactie wensen u weer veel leesplezier!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1468_19_september.pdf4.92 MB