De Heraut nr.1470 17 oktober 2023

De Heraut nr.1470 17 oktober 2023

Foto: Industrie De Goorn/Avenhorn breidt weer uit..

VAN REDACTIEZIJDE
De herfst lijkt zijn intrede te hebben gedaan na een lange periode van prachtig warm weer. De agenda’s van de verenigingen lopen weer lekker vol en er is voor iedereen genoeg te doen de komende weken.
Nu het weer omslaat is het ook weer tijd voor de griepprik, zie de data in deze uitgave. Toneelvereniging Nieuw Leven heeft de locatie van de voorstelling aangepast , dus even opletten wanneer u hiervan wilt gaan genieten. Voor de liefhebbers van het Westfriese woord is er weer een mooi stukje aangeleverd net zoals in de coronatijd die alweer even achter ons ligt.
Wij zijn nog één uitgave verwijderd van ons jubileumnummer en de volgende uitgave zal dan ook
geheel in het teken staan van het 60 jarig jubileum.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1470_17_oktober.pdf6.19 MB