De Heraut nr.1471 31 oktober 2023 + JUBILEUM editie tbv 60jarig bestaan

De Heraut nr.1471 31 oktober 2023 + JUBILEUM editie tbv 60jarig bestaan

Foto: Redaktie incl voorzitter ivm 60jarig bestaan van De Heraut.

VAN REDACTIEZIJDE
Zo daar is ie dan, het jubileumnummer!
De Heraut bestaat vandaag (31 oktober) precies 60 jaar en dat willen wij jullie laten weten. In het midden van dit nummer zit een extra bijlage met een overzicht van de redactieleden en een terugblik van de laatste 20 jaar. Er is namelijk 20 jaar geleden ook al een extra uitgave geweest met een terugblik van de eerste 40 jaar en om dit te herhalen vonden wij niet nodig. Eromheen zit een ‘oud’ geel omslag als vroeger toen het omslag nog niet in kleur gedrukt werd. Hierop staan een aantal oude logo’s die door mijn collega’s in het Westfries Archief zijn gevonden tijdens het doorspitten van oude jaargangen Heraut die daar opgeslagen zijn. We hebben er met zijn vieren behoorlijk wat werk aan gehad maar wat was het leuk om te doen! We hopen dat jullie het met net zoveel plezier lezen en we zien uit naar de inzendingen voor de prijsvragen. De vlag uit voor ons zelf, de Heraut!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en de JUBILEUM-editie en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1471_31_oktober.pdf5.84 MB
Jubileumeditie.pdf2.65 MB