De Heraut nr.1472 14 november 2023

Foto: Volgt nog

VAN REDACTIEZIJDE

De eerste Heraut na het jubileumnummer, we hebben er allemaal veel plezier aan beleefd om het te maken en u heeft waarschijnlijk ook wel het, O ja, gevoel gehad en gedacht is dat al weer zó lang geleden? Dat maakt de tongen los en we hebben al veel leuke reacties van lezers gekregen en natuurlijk ook een rectificatie, de namen van een vader en zoon verwisseld, hiervoor uiteraard onze excuses. Nu gaan we weer over tot de orde van de dag. Bedankt voor de inzendingen tot nu toe. Heeft u uw oplossingen van de prijsvraag al doorgegeven? Dat kan nog tot en met maandag 20 november we hebben het verlengd zodat iedereen de kans krijgt de oplossingen in te sturen.
Er zijn namelijk hele leuke prijzen te verdienen. Wilt u zelf nog iets kwijt of heeft u iets leuks te melden schroom dan niet en stuur ons uw “stukje” via e-mail in een Word document naar bovenstaand e-mail adres.
Wij wensen u weer veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1472_14_november.pdf970.65 KB