De Heraut nr.1475 9 januari 2024

De Heraut nr.1475 9 januari 2024

Foto:Berkhout met gesnoeide bomen (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
2024 is van start, de eerste redactievergadering van het jaar ligt alweer achter ons en het eerste exemplaar van onze mooie Heraut 2024 ligt nu voor u. Namens de redactie hopen wij dat u heerlijke feestdagen heeft gehad en dat u weer fris aan het nieuwe jaar mag beginnen. Wij wensen u een voorspoedig 2024 toe.
De afgelopen vakantieperiode hebben wij behoorlijk wat mail en ingezonden stukken mogen ontvangen
en daar willen wij u weer van harte voor bedanken. Het zijn verslagen van de laatste feestelijke bijeenkomsten in 2023 en nieuwe aankondigingen voor de eerste activiteiten in 2024.
Wij wensen u veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1475_9_januari_2024.pdf17.03 MB