De Heraut nr.1476 23 januari 2024

De Heraut nr.1476 23 januari 2024

Foto: Nieuwe wijk te Obdam

VAN REDACTIEZIJDE
Alle Nieuwjaarsrecepties achter de rug? Dat is best een uitdaging als je meedoet aan Dry January, maar je voelt je natuurlijk wel veel fitter. De schaatsen konden ook al uit het vet maar helaas was dat van korte duur, het is grappig om te zien hoeveel mensen, jong en oud onmiddellijk de schaatskoorts te pakken krijgen, echt Hollands zullen we maar zeggen.
Ik ben geen weerprofeet maar ga er voor het gemak van uit dat er nog wel meer mogelijkheden komen om te schaatsen. Het is tenslotte pas eind januari. En voor de mensen die zich niet, of niet meer op glad ijs wagen is er ook weer van alles te beleven. Een sportieve Snertwandeling, een klassiek concert of een leuke theatervoorstelling en zelfs een Film Festival in Koggenland. Kortom het jaar is alweer in volle gang. Wij wensen u veel leesplezier.
De redactie

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1476_23_januari.pdf12.66 MB