De Heraut nr.1477 6 februari 2024

De Heraut nr.1477 6 februari 2024

Foto: Alles veranderd ook Avenhorn, ooit Potveer...

VAN REDACTIEZIJDE

Een vroege Paas betekent ook een vroege carnavalsviering. In het weekend van 11 februari kan eenieder die ervan houdt lekker losgaan. En is carnaval niet uw ding, dan kunt u ook naar de toneelvoorstelling Charlie’s Angels in Berkhout gaan.

Woensdag 14 februari is het uit met de (carnavals)pret, maar dan is het Valentijnsdag. Bleef het vroeger bij een kaartje naar een geliefde, nu liggen de schappen vol met artikelen die rijk gedecoreerd zijn met hartjes. Het is maar net waar je van houdt. In deze Heraut geen liefdesverhalen, maar wel veel nieuws van de verenigingen en een hilarisch verhaal over een “broedmesien”.
Veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1477_6_februari_2024.pdf14.9 MB