De Heraut nr.1478 20 februari 2024

De Heraut nr.1478 20 februari 2024

Foto: Bobeldijker bebouwing groeit snel..

VAN REDACTIEZIJDE
Er is in maart weer van alles te zien en te horen onder andere op het gebied van muziek. In het Brakenkerkje diverse artiesten, accordeon vereniging Con Zelo in Hoogwoud en ook Op Roet in de kerk in De Goorn heeft een mooi koor uitgenodigd om te komen zingen. Voor alle data en tijden zie verderop in deze uitgave. We hangen de vlag uit voor 25-jarig bestaan van het koor van de parochiekerk De Goorn, Remember en voor het 100-jarig bestaan van het Westfries Genootschap, beide hebben iets leuks op het programma staan dus lees vooral verder in deze Heraut.
Gefeliciteerd allebei namens de Heraut!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1478_20_februari_2024_nieuw.pdf12.8 MB