De Heraut nr.1483 30 april 2024

De Heraut nr.1483 30 april 2024

Foto: Grosthuizen nog n keer die mooie bollenvelden (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
De eerste kermis van deze gemeente is alweer 2 weken achter de rug en ook Koningsdag is al voorbij. Als u niet van druktes houdt zijn er nog genoeg wat rustigere evenementen om aan mee te doen in de gemeente. Zoals uitvoering van een koor of een middag met een van de verenigingen voor ouderen. In deze Heraut weer veel verslagen van de diverse verenigingen over wat voor leuke dingen ze allemaal gedaan hebben. Misschien leuk om eens vrijblijvend bij een van deze verenigingen te gaan kijken? Verder een dringende oproep van de Avondwandel4daagse, ze zoeken met smart vrijwilligers vooral om te helpen met oversteken. Zie verderop in deze Heraut. Schroom niet om u aan te melden ook al is het maar voor een avond. Alle hulp is welkom!
Let op de volgende inleverdatum is dinsdag 7 mei wegens Hemelvaart!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1483_30_april_2024.pdf6.71 MB