De Heraut nr.1484 14 mei 2024

De Heraut nr.1484 14 mei 2024

Foto: IJsselmeerdijk met dijkversteviging (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
Als dit nummer van de Heraut bij u thuis op de mat valt hebben we van de feestdagen alleen Pinksteren nog voor de boeg. Als je nog werkt, ik bedoel, niet met pensioen bent, ben je je vaak meer bewust van de maanden april en mei omdat je in die periode vaak véél feestdagen en dus vrije dagen hebt, dat is altijd heel fijn. Nu denk je er niet meer zo bij na, je hebt immers altijd vrij, niet dat het verveelt hoor, het blijft heerlijk. Lekker in de tuin, nieuwe plantjes zetten of toch nog maar even op IJsheiligen wachten 11 t/m 14 mei, daarna komt er geen nachtvorst meer.
Pak de fiets voor een gezellige Amusementtocht, Happen en Trappen of ga Stappen. Er is ook weer veel muziek of een mooi concert te beluisteren. Ook kun je naar je oude school in Hoorn om daar je klasgenoten van weleer weer eens te ontmoeten, kortom er is weer veel te beleven.
De Heraut kan niet zonder uw financiële bijdrage! Dat schrijft onze voorzitter Jan Besseling in zijn jaarlijkse verzoek aan u, en dat klopt natuurlijk. De oproep met daarbij behorende QR code en de uitleg staan in dit nummer van de Heraut. Wij wensen u veel leesplezier en hopen uiteraard ook op uw medewerking. De redactie.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1484_14_mei_2024.pdf6.62 MB