De Heraut nr.1484 28 mei 2024

De Heraut nr.1484 28 mei 2024

Foto: De Heraut Grosthuizen in bloementooi (Beao Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
Voor sommige verenigingen is de vakantiestop ingegaan, maar aan toernooien, wandeltochten en evenementen geen gebrek. Wat te denken van het Huttendorp in Avenhorn en de Open Dorp markt in Oudendijk. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers wordt dit allemaal mogelijk gemaakt. Soms vormt het werven van vrijwilligers en de regelgeving bij de organisatie van activiteiten voor problemen. In Berkhout wil men de krachten bundelen: Samen kennis, kunde en materialen delen. U leest er meer over in deze Heraut.
Ook nog een kleine herinnering aan de vrijwillige bijdrage voor De Heraut.
Veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1485_28_mei_2024.pdf5.68 MB