De Heraut nr.1488 9 juli 2024

De Heraut nr.1488 9 juli 2024

Foto: Grosthuizen broccoli teelt april 2024 (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
Op 1 juli jongstleden was het de Nationale Komkommerdag. Deze dag werd geïntroduceerd in 2010 door het Groenten-Fruit Bureau ter promotie van de komkommer. 1 juli markeert ook het begin van de komkommertijd, de periode waarin nieuwsredacties en politici met vakantie gaan en alles zowat tot stilstand komt. Eind 18e eeuw wordt voor het eerst ‘komkommertijd’gebruikt.
Dit weetje stond op mijn kalender en ik wilde het u niet onthouden, omdat het precies aangeeft waar wij als redactie nu mee te maken hebben, met nog één nummer te gaan voordat iedereen op vakantie gaat. Niet heel veel nieuws en evenementen dus dit keer, maar toch nog wel een paar leuke dingen in het verschiet zoals een Zomerexpo in de kerk van Oudendijk, inschrijving voor de Potpourri en zomeravondconcerten door de Brassband Kunst naar Kracht. Kijk hiervoor in onze agenda. Veel plezier toegewenst van alle redactieleden.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1488_9_juli_2024.pdf13.2 MB