De Heraut 1421 5 oktober 2021

De Heraut 1421 5 oktober 2021

Foto: Huisartsenpost in de Beemsterboerstraat, wel even een verandering..

VAN REDACTIEZIJDE
Gisteren naar de bioscoop geweest. Voor het eerst de coronacheck op mijn telefoon gebruikt en gelukkig werkte het en kon ik in een volle zaal genieten van de film.
Het verenigingsleven komt ook aardig op gang, gezien de verslagen van bijeenkomsten die we hebben ontvangen. Veel verenigingen hebben in de coronatijd contact gehouden met hun leden, maar wat is het fijn om weer eens samen te kunnen klaverjassen of te kunnen genieten van een uitje met de Zonnebloem.
In de vorige Heraut is RABO CLUBSUPPORT al aangekondigd. Stichting Dorpsnieuws Wester-
Koggenland als uitgever van de Heraut zou heel blij zijn met uw stem(men).
Veel leesplezier!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1421_5_oktober.pdf4.72 MB